COM ACCEDIR A LA BÚSTIA

1) Per a poder accedir al correu gratuït de josoc.cat, us haureu de dirigir a la pàgina http://correu.josoc.cat on us rebrà  una portada similar a aquesta:

Portada GMail

Al ser un servei gratuït basat en GoogleApps encara no és possible personalitzar la pantalla de benvinguda per accedir als correus personals; tot i això, si algun dia apareix aquesta possiblitat, l'adaptarem de la forma més ràpida possible.

------------------------------------

2) El lloc on hem d'indicar quin és el correu on volem accedir, correspon a aquesta part del formulari:

Com veieu, hi ha dos quadres de text on podeu escriure; l'anomenat "Username" és on heu d'escriure el vostre nom d'usuari, mentre que al "Password" és on cal escriure la contrassenya. Havent-ho fet, tant sols queda prémer a "Sign in", que ens conduirà  cap a l'espai de gestió del vostre correu.


La opció "Remember me on this computer" la podeu seleccionar si voleu estalviar-vos d'escriure el nom i la contrassenya en futures visites al correu. Tot i que sembla molt còmode, cal que també tingueu en compte les implicacions de seguretat que això suposa, com ara que en ordinadors amb més d'un usuari, els altres poden visualitzar el correu sense saber les dades d'usuari.


Si el nom de l'usuari o la contrassenya és incorrecte, us demanarà  que la torneu a escriure. Per casos en que no s'aconsegueixi entrar tot i tenint la seguretat que les dades són bones, aneu a l'ajuda "Problemes en l'accés".