COM CANVIAR L'IDIOMA DE LA BÚSTIA

1) Accedim de la manera habitual en el nostre correu electrònic (també explicada a l'ajuda "Com accedir al correu". Ens mostrarà una pantalla similiar a aquesta:


Pantalla incial

------------------------------------

2) A la part superior dreta de la pantalla hi ha alguns enllaços cap altres funcionalitats, de l'estil de la imatge que hi ha a continuació:D'aquests, triem "Settings" des d'on ens permetrà personalizar diferents opcions, entre elles l'idioma de l'entorn de manipulació del correu. Algunes altres opcions són triar quants correus es veurà per pàgina, penjar una foto que veuran els altres usuaris quan llegeixin o enviïn correu a la teva adreça i establir una signatura, per a que aparegui a tots els correus automàticament.

------------------------------------

3) En la pàgina de personalizació del correu, cerquem la opció "Language", que habitualment està  situada en el primer lloc de la llista i serà  semblant a:En el cas mostrat per la imatge, actualment l'idioma escollit és "English (US)". Per passar cap a català, només cal clicar sobre l'idioma actual i en la llista que ens apareix, triar "Català".

És possible que aparegui una pantalla superposada al correu que ens demani "Would you also like to make Catalan your language for other Google sites?"; aquesta demana si voleu fer que el català també sigui la vostra llengua preferida per les altres pàgines de Google. Si és això, només caldrà  clicar sobre "Yes".

------------------------------------

4) Finalment, si heu seguit el procés correctament, la pàgina ja es mostra en català, però faltarà una cosa: de cara que el sistema recordi la vostra elecció per als futurs accessos, haureu de baixar la pàgina fins trobar un botó anomenat "Desa els canvis" i clicar-lo.

En aquest moment el vostre idioma preferit passarà  a ser el català.